notice Note: Please be cautious and check with your supplier if this product is for virus protection purposes and if the coronavirus (COVID-19) will affect your order. close

Foldable 3tons mini crawler crane with CE certificate and quality guaranteed

  • 1-2 Sets
    $46,000.00
  • >=3 Sets
    $24,000.00
Max. Lifting Load:
3 tons
Model Number:
HXB3.0
$
- +
available
0piecesselected, US $in total
View Details
Shipping fee:
Depends on the order quantity.
Lead Time:
15 day(s) after payment received
Contact Supplier
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Feature:
Other
Applicable Industries:
Construction works 
Condition:
New
Application:
Narrow Space
Rated Loading Capacity:
3 tons
Rated Lifting Moment:
3tons x 1.3m
Max. Lifting Height:
9.5m
Span:
4m
Place of Origin:
Zhejiang, China
Brand Name:
Beta
Certification:
CE/ISO9001
Warranty:
1 YEAR
After-sales Service Provided:
Field installation, commissioning and training, Field maintenance and repair service, Video technical support, Online support, Free spare parts
Model:
HXB3.0
Boom Length:
8.2m
Slewing angle:
360 Degree Hydraulic Slewing
Operation system:
Wireless remote control and manual
Safety system:
Safe load moment limiter
Crane screen:
Intelligent display screen
Boom type:
Automatic 4 sections
Overseas training:
Yes
Warranty time:
1 year
After-sales Service:
Engineers available to service
Product Certification certification
CE Certified.
Valid from 2018-06-19 until 2023-06-18

Packaging & Delivery

Selling Units:
Single item
Single package size: 
320X90X180 cm
Single gross weight:
2400.000 kg
Package Type:
Wooden case
Lead Time :
Quantity(Sets) 1 - 2 >2
Est. Time(days) 15 To be negotiated

China New 3T Foldable Super Mini Spider Crane

 

 

Applications:

The HXB3.0 crane is widely applied to lifting especially in some narrow space where heavy-duty crane cannot get in.

 

Technical data:

Model

 HXB3.0

Crane capacity

3.0t×1.3m

Maximum working radius

7.7m

Maximum lifting height

9.5m

Winch

Hook up speed

2.8m/min(4 times)

Diameter and length of wire rope

Ø8mm×50m

Telescopic

Boom form

4 (4 Automatic)

Boom length

8.2 m

Derrick

Derricking angle

0-75°

Slewing

Slewing angle

360-degree continuous

Outrigger

Form of outrigger

First phase--automatic Second phase--manual

Maximum extend range

5.3m

Traction system

Travel

Hydraulic

Travel speed

0-3.0km/h

Track

Synthetic rubber

Gradeability

30°

Track ground pressure

50kpa

Hydraulic oil tank

Tank capacity

38L

 

 

Hydraulic pump

Model

P208

Displacement

8ml/rev

Max pressure

25Mpa

Rated pressure

21Mpa

Allowed speed

550-3000rpm

Diesel Engine-Yanmar

(optional)

Model

L100N6-METM Yanmar Diesel Engine

Combustion system

Direct injection

Output

Max 7.4 (10.0PS ) / 3600 kW/min-1

Fuel

Diesel fuel

Tank capacity

5.4L

Starting system

Starter motor with recoil starter

Gasoline Engine

-HONDA

(optional)

Model

GX390, HONDA brand

L×W×H

405×450×443mm

Displacement

389.2ml

Max. output power

13HP

Ignition system

Transistor ignition magnets (non-contact)

Gasoline engine type

Four strokes, single cylinder, forced air cooling

Direction of rotation

Counterclockwise (the output shaft)

Stating performance

30 (-5°C--40°C)

Battery capacity

12V 36Ah

3-phase power motor

Model

YYB100L2-4

Mount type

Horizontally-mounted

Power

3KW

Dimension of the crane

Length

3000mm

Width

800mm

Height

1560mm

Total weight

2000kg

  

Detailed parts picture:

 

Applications:

 

Customers from all around the world:

 

Questions & Answers:

 1.     How about the payment terms? 

Answer: We accept 30% T/T in advance, 70% balance before the delivery. Other terms like O/A and L/C also available, we can discuss in details.

2.     How do you guarantee your quality?

Answer: Quality test in every process and every component to ensure good quality. Ensure good quality is to ensure safety. Each set of cranes must be inspected and commissioned in details before delivery.

3.     Do you have some certificates of you spider crane?

Answer: CE certificate for products, and our company is approved by ISO9001 and ISO14001.

4.     How about your delivery time and stock status?

Answer: We have stock for our best-selling models normally. In case there is no stock, delivery time is 2-4 weeks.

5.     What is the power of your spider crane?

Answer: You have different choice: gasoline engine, diesel engine, electric motor, and pure battery. It can well meet your different working conditions.

6.     Can you provide OEM service and have our own logo on products?

Answer: Yes, we work on OEM orders. That's ok to have your own logo on the products. Please contact us with details before placing order.

7.     How about the packing and shipping?

Answer: Normally, we have strong wooden case to protect the crane. And sometimes if customers want to load in a full container, that is ok.

8.     Where is your factory located? Can I visit your factory?

Answer: We are in Hangzhou city, Zhejiang province, east China. We have international airport. 1 hour from Shanghai by train. Very convenient to visit us, and all clients from all over the world are highly welcome.

For more information, please scan or contact our sales--24hours available:

 

Contact person:

Alvin Liu

Whatsapp / Mobile / Wechat: +86-135 1672 8702

Skype: alvin9250

E-mail: exp”at”xianhengguoji.com

Beta(Hangzhou) Industrial Machinery Co., Ltd.

Add: No. 159 Xingye Street, Xiacheng Dist., Hangzhou, 310022, China.

Tel: 86-571-88322170

Fax: 86-571-88865359

Web: betacrane.en.alibaba.com

 

Welcome to our factory in Hangzhou (the most beautiful city in China):

By air: 30mins from Hangzhou Xiaoshan International Airport

By train: 15mins from Hangzhou East Railway Station

From Shanghai: 1 hour by fast train from Shanghai Hongqiao Railway Station

 

Now, leave your inquiry or send e-mail to me, thanks.

 

Related products: